Stock foto's van MP-32 Optimus Primal

05-04-2016 Supreme Unicron

Transformers

MP-32 Beast Convoy (Optimus Primal) staat gepland voor oktober van dit jaar. En we hebben nu een hele rits stock foto's die zeer mooi zijn robot en beast mode laten zien. Primal komt met een aantal accessoires, waaronder zijn zwaarden en meerdere gezichten voor zowel gorilla als robot mode.

Lees verder voor alle foto's!

Beast Wars II fansub nu beschikbaar

02-04-2016 Supreme Unicron

Transformers

Van dezelfde groep als de Zone, Car Robots en Micron Legends fansubs, is er nu eindelijk een complete fansub van Beast Wars II.

Beast Wars II is de eerste van de twee Japanse anime series die ze destijds tussen Beast Wars seizoen 1 en 2 uitzonden. In de serie nemen de Cybertrons (Maximals) onder leiding van Lio Convoy het op tegen de Destrons (Predacons) van Galvatron. De serie was opvulling en maakte daarom in eerste instantie vooral gebruik van oude figuren uit G2 (bijna alle Destrons zijn G2 molds) en Beast Wars molds die niet in de US serie waren gebruikt. Jaren geleden waren er een paar afleveringen ondertiteld, maar dit is de eerste volledige release zodat ook wij niet-Japans sprekende mensen van deze serie kunnen genieten.

De release bevat ook de BWII Movie, twee afleveringen van Beast Wars Metals (Japanse BW seizoen 2), soundtracks, tv reclames, achtergrond informatie en nog veel meer. Er is keuze tussen een Engelse ondertiteling met de Japanse naamgevingen (Cybertrons, Destrons, etc), of eentje met Engelse namen (Maximals, Predacons, Maximize etc). Klik hier voor de link om naar de download pagina te gaan.

Toy Fair 2016 Nieuwsoverzicht: Titans Return Fortress Maximus en meer!

14-02-2016 Supreme Unicron

Transformers

Hasbro heeft dit weekend weer in New York hun plannen voor Transformers in 2016 bekend gemaakt. Er is veel onthuld over Titans Return, de opvolger van Combiner Wars in de Generations lijn. De klapper is natuurlijk de officiële onthulling van Titan class Fortress Maximus. Maar ook de Robots in Disguise lijn gaat gewoon verder in 2016.

Lees verder voor het volledige overzicht!


Masterpiece Optimus Primal in kleur!

07-02-2016 Supreme Unicron

Transformers

Takara heeft op Wonderfest 2016 een gekleurde prototype van MP-31 Optimus Primal ter display staan. De robot mode is in kleur te bewonderen, en daar zien we een mooie verf textuur dat bijna een exacte match is met de vacht textuur in de cartoon.
In het display staan ook twee grijze prototypes van de beast mode, zowel op vier poten als recht opstaand.

Lees verder voor de foto's!

In-hand foto's van Masterpiece Hot Rod

31-01-2016 Supreme Unicron

Transformers

Nu MP Ironhide onderweg is naar onze vitrines kan onze aandacht gericht worden op de volgende Masterpiece die uit komt, Hot Rod. Hot Rod komt al eind februari uit en er zijn al enkele exemplaren uitgelekt en in Chinese handen gekomen. De foto's geven een goed beeld wat het figuur allemaal kan en hoe hij verschilt t.o.v. MP-09.

Lees verder om alle foto's te zien (via ACToys en Tieba)

Eerste prototype foto's van Masterpiece Optimus Primal

21-01-2016 Supreme Unicron

Transformers

Takara pakt dit jaar uit met het 20 jarig bestaan van Beast Wars. Het hoogtepunt (tot zo ver wij weten) is de Masterpiece Optimus Primal, die een tijdje geleden al was aangekondigd, maar waarvan we nu eindelijk de eerste foto's zien.
En wat een Masterpiece! Hij is zeer accuraat ten opzichte van het animatie model. In robot mode heeft hij zijn zwaarden, schouder kanonnen én pols kanonnen. Ook heeft hij een light-up gimmick in de ogen (een primeur in de Masterpiece lijn). De gorilla mode kan rechtop staan zoals Primal vaak deed in de serie, en hij komt met drie verschillende gezichten voor gorilla mode. Het enigste dat lijkt te ontbreken is een faceplate gimmick in robot mode.

Het is nog niet bekend wanneer MP Primal uit komt. Lees verder voor de foto's!

Combiner Wars Computron en Lio Kaiser?!

08-01-2016 Supreme Unicron

Transformers

Interessante leaks vandaag op het gebied van Combiner Wars. Eerder deze week was er al een winkel listing verschenen voor een Computron gifset, en het lijkt erop dat we vandaag onze eerste (zoals gebruikelijk slechte) foto's zien van deze Combiner. Wat we kunnen opmaken uit deze foto's is dat de Deluxe Groove mold van de Takara Defensor set hier gebruikt wordt als Afterburner, Brawl als Nosecone, en een Aerialbot als Strafe.

Nog meer uit het niets komt de art van Lio Kaiser. De romp bot is hier de Sky Lynx mold, en verder gebruikt hij twee Brawls en twee Aerialbots.

Veelbelovend nieuws dus, als het waar is. Het lijkt erop dat ondanks Titan Returns er later dit jaar aan komt, Hasbro toch met meer combiners komt, maar dan als gifsets.

Lees verder voor de foto's!

Unite Warriors Grand Galvatron

08-12-2015 Supreme Unicron

Transformers

Takara heeft eindelijk hun versie van Combiner Wars Cyclonus/Galvatron onthuld. En het is een bizarre mix personages. De kern is nog steeds Cyclonus, maar de ledematen zijn uit allerlei verschillende series.
Je hebt Curse Armada Thrust (heeft een nieuw hoofd), Zombie War Breakdown (moet Breakdown uit TF Prime voorstellen), Ghost Starscream, en Wandering Roller (G1 Roller, kleuren lijken gebaseerd op zijn verschijning in IDW). Samen vormen ze Grand Galvatron. Een leuk detail is dat de oranje gun van Silverbolt/Cyclonus gebruikt wordt als arm kanon.

Het achterliggende verhaal is dat Galvatron het lichaam van Cyclonus heeft bezeten, en van Unicron een paar dode soldaten heeft gekregen om een combiner te vormen. Starscream wil eigenlijk wraak op Galvatron, Thrust wil wraak op Unicron, Roller is boos op Optimus (waarschijnlijk ook een verwijzing naar IDW), en Breakdown wil er eigenlijk helemaal niet zijn, hij wil terug naar huis en terug naar Knock Out.

Grand Galvatron is een Takara Tomy Mall exclusive, en staat gepland voor april 2016. Lees verder voor alle foto's!

Titan Wars: Fort Max officieel aangekondigd, Powermaster Prime en G2 Bruticus onthuld! Titan class fan vote!

20-11-2015 Supreme Unicron

Transformers

Hasbro heeft een aantal grote nieuwsfeitjes met de wereld gedeeld. Zo is Fortress Maximus (waar vorige week een foto van uitlekte) officieel aangekondigd en het figuur zal worden onthuld op Toy Fair 2016. Tot die tijd is nu al wel de artwork getoond. Fort Max heeft een base mode die met andere base modes in de Titan Returns lijn samen kan werken, en hij heeft uiteraard een Headmaster gimmick.
Ook Powermaster Optimus Prime is onthuld, hij is een zeer uitgebreide remold van Leader class Ultra Magnus, nu met de bekende grijze trailer met blauwe streep, en ook de cabine is bijna totaal anders. Hij heeft een base mode, en Apex is zijn Headmaster (dus geen traditionele Powermaster gimmick).
En nog een onthulling is de verplichte G2 repaint van Combiner Wars Bruticus. Leuk voor de liefhebbers.

En het leukste nieuws is misschien wel dat fans, voor het Titan Class figuur voor 2017 kunnen stemmen, zoals ook eerder Windblade en Victorion door fans werden gekozen. We kunnen kiezen tussen niet de minste, Scorponok, Omega Supreme en Trypticon! Over een paar dagen gaan de stembussen open!

Lees verder voor een aantal foto's. BWTF heeft een mooi overzicht van alle foto's.

Scans van Generations 2015 boek, met aankomende Masterpieces en UW Devastator

20-11-2015 Supreme Unicron

Transformers

De 2015 edities van het Generations boek is uit in Japan en het boek bevat een aantal pagina's met foto's van toekomstige releases. TFW2005 lid Monari heeft deze ingescand. Het gaat om Ironhide, Hot Rodimus, Laserwave en Ratchet. De foto's tonen onder andere hoe ongeveer de transformaties werken. Met Hot Rod hebben ze zelfs letterlijk de cartoon transformatie proberen na te doen. Shockwave lijkt een iets donkerdere kleur paars te hebben op deze foto's, maar dat kan aan de foto's liggen.
Ook Unite Warriors Devastator heeft twee pagina's gekregen waaronder een pagina waar alle Constructicons staan geposeerd in hun G1 box art poses.

We hebben de scans gemirrored, lees verder om ze te zien!

Transfanclub.net is een fansite. Transformers en alle hieraan gerelateerde items zijn handelsmerk van Hasbro Inc en TakaraTomy