Titan Wars: Fort Max officieel aangekondigd, Powermaster Prime en G2 Bruticus onthuld! Titan class fan vote!

20-11-2015 Supreme Unicron

Transformers

Hasbro heeft een aantal grote nieuwsfeitjes met de wereld gedeeld. Zo is Fortress Maximus (waar vorige week een foto van uitlekte) officieel aangekondigd en het figuur zal worden onthuld op Toy Fair 2016. Tot die tijd is nu al wel de artwork getoond. Fort Max heeft een base mode die met andere base modes in de Titan Returns lijn samen kan werken, en hij heeft uiteraard een Headmaster gimmick.
Ook Powermaster Optimus Prime is onthuld, hij is een zeer uitgebreide remold van Leader class Ultra Magnus, nu met de bekende grijze trailer met blauwe streep, en ook de cabine is bijna totaal anders. Hij heeft een base mode, en Apex is zijn Headmaster (dus geen traditionele Powermaster gimmick).
En nog een onthulling is de verplichte G2 repaint van Combiner Wars Bruticus. Leuk voor de liefhebbers.

En het leukste nieuws is misschien wel dat fans, voor het Titan Class figuur voor 2017 kunnen stemmen, zoals ook eerder Windblade en Victorion door fans werden gekozen. We kunnen kiezen tussen niet de minste, Scorponok, Omega Supreme en Trypticon! Over een paar dagen gaan de stembussen open!

Lees verder voor een aantal foto's. BWTF heeft een mooi overzicht van alle foto's.

fortress-maximus hasbro optimus powermaster titan-returns
Transfanclub.net is een fansite. Transformers en alle hieraan gerelateerde items zijn handelsmerk van Hasbro Inc en TakaraTomy