Transfanclub gaat nog niet weg

15-08-2017 Supreme Unicron

Eerdere berichtgeving meldde dat de site vanaf augustus op zwart zou gaan. Het is nu geregeld dat de site van de ondergang gered is! De site en domeinnaam zijn van eigenaar gewisseld en staan nu op een nieuwe host.

Hierdoor is de site voor de voorzienbare toekomst gewoon nog te bezoeken, al was het maar omdat het zonde zou zijn om 10 jaar Nederlandse Transformers geschiedenis verloren te laten gaan. En wellicht kunnen we in de toekomst de site ook nieuw leven in blazen.

Reportage: Transformers shoppen in Japan DEEL 3

24-07-2016 Supreme Unicron

Transformers

En dan het derde en laatste deel uit de reportage Transformers shoppen in Japan. Dit deel is volledig gewijd aan wat toch wel het Transformers Walhalla (en manga/anime in het algemeen) kan worden genoemd: Akihabara! Nu met handig plattegrondje en loop route langs alle spots plus uiteraard weer veel foto's en video's.

Lees verder voor deel 3 van de reportage reeks, of lees eerst nog deel 1 en deel 2. Veel dank aan Transfanclub lid Gigatron, die zijn ervaringen met ons wilde delen!


Reportage: Transformers shoppen in Japan DEEL 2

26-06-2016 Supreme Unicron

Transformers

Het 2e deel in de reportage serie van Transfanclub lid Gigatron over het Transformers shoppen in Japan.

Deze keer ligt de focus op Tokyo en dan specifiek Nakano, Diver City, Harajuku, Ikebukero, Shibuya en Ueno! Lees verder voor de reportage vol foto's en video's, en als het het gemist hebt kun je HIER deel 1 lezen.Masterpiece Cheetor!

11-06-2016 Supreme Unicron

Transformers

Nog meer nieuws vanaf de Tokyo Toy Show. Ter display staat een prototype van de volgende Beast Wars Masterpiece Cheetor!
Het is duidelijk dat Takara Tomy echt uitpakt voor het 20 jarig bestaan van Beast Wars, met eerst Optimus Primal en nu dus Cheetor.

Net als Primal is Cheetor op het eerste gezicht zeer show accurate, hij verandert van een zeer gestroomlijnde cheeta in de Cheetor die we allemaal kennen uit de serie. Hij komt met meerdere gezichten voor robot en beast mode, en hij heeft 2 guns. Lees verder voor de foto's!

Reportage: Transformers shoppen in Japan

11-06-2016 Supreme Unicron

Transformers

Transfanclub lid Gigatron heeft een reis in Japan achter de rug, en hij deelt zijn ervaringen met ons. Wat zijn dé spots in Japan om Transformers te kopen, en welke plekken kun je links laten liggen.

Lees verder voor deel 1 van de reportage, waar Gigatron zijn licht laat schijnen op Nagasaki, Fukuoka, Hiroshima, Kobe, Osaka, Kyoto en Nagoya!Nieuwe kleuren foto's MP Inferno tonen accessoires

09-06-2016 Supreme Unicron

Transformers

Masterpiece Inferno staat op de Tokyo Toy Show in vol ornaat ter display, in kleur! De kleuren geen verassing, rood en wit. Wat wel nieuw is, is onze eerste blik op de accessoires van Inferno.
Zo komt hij met een aantal gezichten, zowel toy als cartoon hoofd, een vuist en gun, en plastic water effect. Ook zijn arm gun en vehicle mode gril zijn zowel in chroom als zilver verf variaties. De meest opvallende accessoire is een borst stuk met grote clear plastic uitsteeksels, die er puur voor bedoeld is om MP Red Alert in te leggen, zodat het lijkt alsof Inferno hem draagt, om zo een scene uit de G1 cartoon na te bootsen.

Lees verder voor alle foto's van de Toy Show!

Masterpiece MP-11NT Thrust

09-06-2016 Supreme Unicron

Transformers

Waar Ramjet is, kunnen de andere coneheads natuurlijk niet achterblijven. Dus kan deze Masterpiece Thrust niet echt als "verrassend" worden beschouwd. Desalniettemin heeft hij wel de benodigde remolds die voor Thrust nodig zijn; andere vleugels, een nieuw gezicht en andere arm kanonnen.

Thrust is, net als Ramjet, een TakaraTomy Mall exclusive figuur, wat waarschijnlijk zal betekenen dat Hasbro Asia hem ook zal uitbrengen. Hopelijk zal Thrust een stuk minder quality control issues hebben dan Ramjet.

Lees verder voor alle foto's

Transformers 5: The Last Knight

17-05-2016 Supreme Unicron

Masterpiece Inferno prototype getoond!

07-05-2016 Supreme Unicron

Transformers

Takara pakt dit weekend uit op TransFes2016 in Japan! Zo zien we voor het eerst het prototype van de nieuwe Masterpiece Inferno. Takara lijkt meer en meer voor een pure cartoon accuracy te gaan, kijkend naar de grote detailloze vlakken op de benen.
Er zijn nog geen foto's van de altmode. Inferno zal waarschijnlijk na MP Primal uitkomen, dus minimaal november, en zal daarmee goed getimed zijn met de heruitgave van zijn maatje MP Red Alert in cartoon kleuren.

Lees verder voor de foto's en ga naar TFW2005voor nog meer foto's.

BotCon 2016 Nieuwsoverzicht: Titans Return wave 2, Combiner Wars, RID, en teaser voor 2017

10-04-2016 Supreme Unicron

Transformers

Dit weekend vond (voor de laatste keer) de jaarlijkse officiële Transformers conventie BotCon plaats in Amerika. Hasbro had in februari al uitgepakt op Toy Fair met de onthulling van de Generations Titans Return lijn, en op BotCon hebben ze wave 2 van deze lijn getoond, waaronder een aantal klassieke Headmasters.
Ook kwam Combiner Wars nog aan bod met Computron, en de Robots in Disguise lijn gaat ook nog door met een aantal nieuwe Warrior class figuren. Ook was er een kleine teaser voor 2017 *kuch*Overlord*kuch*

Lees verder voor het volledige nieuwsoverzicht.

Transfanclub.net is een fansite. Transformers en alle hieraan gerelateerde items zijn handelsmerk van Hasbro Inc en TakaraTomy