Firefox probleem

Voor alles wat met de PC, games en gameconsoles te maken heeft.
chevrolet81

Firefox probleem

Berichtdoor chevrolet81 » 18 Mei 2008, 22:15

Ik werk altijd met Firefox want voor mij is het persoonlijk gewoon nr 1. Maar helaas zijn er de laatste week een aantal mankementen onstaan.

Ik heb -
- De virusscanner eroverheen gehaalt
- De schijven al geformateerd
- Firefox uninstalleerd, volgens de normale wijze en herinstalleerd.

Maar de kwalen blijven aanwezig, dat zijn;
- Inloggen op verschillende fora is onmogelijk. Ik kom niet voorbnij het inlogscherm
- Zoeken op Ebay of Marktplaats lukt niet. Ik keer weer terug vanwaar ik begon
- stream MP3 en Youtube doen het ook niet.
- De tweede tab kan ik aanklikken, maar de bladzijde van die tab doet niks.

Gebruikersavatar
Menasor
Moderator
Moderator
Berichten: 2856
Lid geworden op: 15 Jul 2007, 20:49
Locatie: Leeuwarden
Contact:

Re: Firefox probleem

Berichtdoor Menasor » 18 Mei 2008, 23:48

hmmm persoonlijk heb ik geen problemen met firefox.
kan je helaas niet helpen ermee.
Afbeelding

Gebruikersavatar
Michel_Beckers
Headmaster
Berichten: 4558
Lid geworden op: 31 Jul 2007, 15:06
Locatie: Sittard

Re: Firefox probleem

Berichtdoor Michel_Beckers » 19 Mei 2008, 09:28

ik heb er ooit ook er problemen mee gehad, direct overgestapt op explorer, nooit meer problemen gehad :mrgreen:
Afbeelding

Gebruikersavatar
awesomemac
Targetmaster
Berichten: 1498
Lid geworden op: 24 Aug 2005, 21:31
Locatie: Nootdorp

Re: Firefox probleem

Berichtdoor awesomemac » 19 Mei 2008, 10:04

Vanaf gisteren is Firefox 3 RC1 te downloaden, zou zeggen, probeer deze eerst:

http://www.mozilla.com/en-US/firefox/all-rc.html

Gebruikersavatar
gerrutcamaro
Powermaster
Berichten: 5744
Lid geworden op: 01 Aug 2006, 19:15

Re: Firefox probleem

Berichtdoor gerrutcamaro » 15 Nov 2010, 17:54

heb sinds vandaag firefox als browser, maar krijg wat hoofdpijn van het lettertype, iemand enig idee hoe ik dat aanpas zodat het er precies zo uitziet als explorer?

ik weet dat je het lettertype en formaat kan aanpassen onder extra, opties, inhoud, maar ik krijg het niet hetzelfde als explorer

het lijkt erop dat de tekst instellingen van de websites zelf anders weergegeven wordt door firefox als door explorer

Gebruikersavatar
gerrutcamaro
Powermaster
Berichten: 5744
Lid geworden op: 01 Aug 2006, 19:15

Re: Firefox probleem

Berichtdoor gerrutcamaro » 15 Nov 2010, 19:40

never mind, gevonden

iets veranderd onder beeldeigenschappen (vormgeving, effecten, randen van letters vloeiend weergeven - clear type) en nu komt het overeen met explorer


Terug naar “De Games en Computer hoek”

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Geen geregistreerde gebruikers en 2 gasten