Superlink 22: Out of control! The starving Unicron.

Samenvattingen van Superlink (JP Energon) afleveringen
Gebruikersavatar
HellSpawn
So f*cking what!
So f*cking what!
Berichten: 7961
Lid geworden op: 18 Aug 2005, 21:18
Contact:

Superlink 22: Out of control! The starving Unicron.

Berichtdoor HellSpawn » 29 Jun 2008, 12:37

Transformers Superlink 22: Out of control! The starving Unicron.

De Decepticon rebellen op Cybertron vluchten door het gat dat Laserwave in de Energon Grid gemaakt heeft naar Galvatron. In Unicron worden alle Decepticons aangevallen door metalen spikes. Unicron gebruikt iedereen die hij daarmee vangt als voedsel. In het hoofd van Unicron gebeurd hetzelfde met de Autobots. Zij vechten terug om alle Autobots, Misha en Kicker veilig te laten vertrekken.

Convoy, Skyfire en Inferno gaan terug naar Cybertron. Primus verteld Convoy dat Rodimus' zijn Transformers na het verlaten van Cybertron jaren geleden geëvolueerd zijn in de non-combat Transformers bekend als de Autobot Omnicons. Convoy krijgt van Primus nog een versterking.

De Autobots in Unicron worden van elkaar gescheiden. de Omnicons, die Energon bij zich hebben voor Unicron worden met metalen deuren afgescheiden van de Autobots. Kicker vraagt Alpha-Q om hulp. Die krijgt zijn Unicron weer onder controle.

Convoy komt na zijn beraad met Primus weer bij Alpha-Q's Unicron. Zijn versterking is de nieuwe Omnicon Ariel. Ariel en Kicker leiden de Omnicons naar een zenuw knoop, waar ze Unicron het makkelijkst kunnen voeden met de meegebrachte Energon Stars.

In Galvatron's Unicron is de aanval ook gestopt. Alleen zijn daar alle rebellen van Cybertron en Terrorcons door Unicron gedood voor hun Energon.

Autobots: Ariel (Omnicon), (Amerikaans: Arcee)
Afbeelding

Terug naar “Superlink Episode Guide”

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Geen geregistreerde gebruikers en 1 gast