Superlink 14: Energon Grid, Engaged!

Samenvattingen van Superlink (JP Energon) afleveringen
Gebruikersavatar
HellSpawn
So f*cking what!
So f*cking what!
Berichten: 7961
Lid geworden op: 18 Aug 2005, 21:18
Contact:

Superlink 14: Energon Grid, Engaged!

Berichtdoor HellSpawn » 23 Mei 2008, 13:36

Transformers Superlink 14: Energon Grid, Engaged!

Galvatron bouwt met behulp van Unicron kunstmatige kometen, met de bedoeling om ze op Aarde te crashen. De Autobots brengen het Energon Grid online, waarmee ze elke aanval af kunnen slaan. Maar tijdens het opstarten blijkt er in Desert City wat fout te gaan.

Kicker en Roadbuster zijn in Desert Tower om te onderzoeken waar het fout ging. In Desert Tower vinden ze 2 Shadowhawks. Alpha-Q legt via hun opnieuw contact met Kicker.

Galvatron dumpt een komeet richting Aarde. Op de Maan openen ze het vuur op deze komeet. Alpha-Q probeert de Aarde te redden door Shadowhawks in de komeet te boren. Rodimus en zijn 2 metgezellen komen eindelijk bij Convoy om de rangen te versterken. Gezameljik vernietigen ze de eerste komeet.

Galvatron dumpt uit frustratie ook de andere 2 richting Aarde. Hij valt tegelijkertijd met de Decepticons de Autobots aan, die vanuit de ruimte de Aarde verdedigen. Kicker krijgt het voor elkaar om de Energon Grid helemaal online te krijgen. De laatste 2 kometen worden door dit schild rondom de planeet vernietigd.

Bad guys: Shadowhawk (Terrorcon).
Afbeelding

Terug naar “Superlink Episode Guide”

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Geen geregistreerde gebruikers en 1 gast