FAQ

Gebruikersavatar
Sunstorm
Moderator
Moderator
Berichten: 9335
Lid geworden op: 26 Sep 2005, 17:27
Locatie: Gehucht in Limboland

Re: FAQ

Berichtdoor Sunstorm » 08 Jan 2008, 23:14

bumblebeeG1 schreef:
Sunstorm schreef:
bumblebeeG1 schreef:ik heb het geprbeerd met windows painter maar het gaat mis
heb je anders Microsoft Photo Editor? ;)

Zo ja, probeer het dan zo:
- ga naar "Afbeelding" in het menuscherm
- kies "Formaat wijzigen"
- kies "Pixels" als deze functie op "Cm" of "Inches" staat
- pas dan de breedte aan: dus maximaal 700
- klik op OK of "Enter" en opslaan


Hey Sunstorm

ik heb gedaan wat je zei maar kan pixels of Cm & Inches niet vinden dus kan de breete niet aanpassen
Zoals ik al zei: dit werkt als je het programma Microsoft Photo Editor hebt. Dit werkt niet bij Paint. ;)

Zoek anders een knop in het menu waar je het formaat van de afbeelding kunt aanpassen. Soms is het gewoon een kwestie van alle menu's een voor een uitproberen. En geduld. ;)
Afbeelding

Gebruikersavatar
MegatR1n
Headmaster
Berichten: 2524
Lid geworden op: 23 Aug 2005, 20:22
Contact:

Re: FAQ

Berichtdoor MegatR1n » 09 Jan 2008, 09:14

En mocht dit ook niet lukken, dan hier een link van een heel klein programmaatje, welke de foto's binnen een paar klikken verkleind tot jouw gewenst formaat:

http://www.fookes.com/ezthumbs/index.php?2.8
Afbeelding

Gebruikersavatar
bumblebeeG1
Headmaster
Berichten: 2852
Lid geworden op: 12 Jun 2007, 18:29
Locatie: leeuwarden
Contact:

Re: FAQ

Berichtdoor bumblebeeG1 » 13 Jan 2008, 14:18

MegatR1n schreef:En mocht dit ook niet lukken, dan hier een link van een heel klein programmaatje, welke de foto's binnen een paar klikken verkleind tot jouw gewenst formaat:

http://www.fookes.com/ezthumbs/index.php?2.8


Hey Megatr1n i heb die link gebruikt die hier boven staat en heb de foto,s aangepast,
Maar moet ik die foto,s nu op photobucket zetten en dan op de site.

Gebruikersavatar
Supreme Unicron
Blendtron
Blendtron
Berichten: 4654
Lid geworden op: 23 Aug 2005, 12:43
Locatie: Schiedam
Contact:

Re: FAQ

Berichtdoor Supreme Unicron » 13 Jan 2008, 14:21

bumblebeeG1 schreef:Hey Megatr1n i heb die link gebruikt die hier boven staat en heb de foto,s aangepast,
Maar moet ik die foto,s nu op photobucket zetten en dan op de site.


Dat lijkt me handig ja :roll:
Afbeelding
SU Domain - Transformers Toy Gallery's
Nu ook op Facebook!

Gebruikersavatar
Sunstorm
Moderator
Moderator
Berichten: 9335
Lid geworden op: 26 Sep 2005, 17:27
Locatie: Gehucht in Limboland

Re: FAQ

Berichtdoor Sunstorm » 13 Jan 2008, 14:24

bumblebeeG1 schreef:
MegatR1n schreef:En mocht dit ook niet lukken, dan hier een link van een heel klein programmaatje, welke de foto's binnen een paar klikken verkleind tot jouw gewenst formaat:

http://www.fookes.com/ezthumbs/index.php?2.8


Hey Megatr1n i heb die link gebruikt die hier boven staat en heb de foto,s aangepast,
Maar moet ik die foto,s nu op photobucket zetten en dan op de site.
Dat zou ik wel doen, want dat programma verkleint alleen de foto's. Je kunt ze niet hosten op die site. Dus je moet de verkleinde foto's op Photobucket plaatsen en vervolgens op deze site zetten. ;)
Afbeelding

Gebruikersavatar
bumblebeeG1
Headmaster
Berichten: 2852
Lid geworden op: 12 Jun 2007, 18:29
Locatie: leeuwarden
Contact:

Re: FAQ

Berichtdoor bumblebeeG1 » 13 Jan 2008, 21:37

Sunstorm schreef:
bumblebeeG1 schreef:
MegatR1n schreef:En mocht dit ook niet lukken, dan hier een link van een heel klein programmaatje, welke de foto's binnen een paar klikken verkleind tot jouw gewenst formaat:

http://www.fookes.com/ezthumbs/index.php?2.8


Hey Megatr1n i heb die link gebruikt die hier boven staat en heb de foto,s aangepast,
Maar moet ik die foto,s nu op photobucket zetten en dan op de site.
Dat zou ik wel doen, want dat programma verkleint alleen de foto's. Je kunt ze niet hosten op die site. Dus je moet de verkleinde foto's op Photobucket plaatsen en vervolgens op deze site zetten. ;)


Ok zal ik dat doen bedankt

me grimlock
Seeker
Berichten: 543
Lid geworden op: 12 Mei 2007, 11:59
Locatie: Deurne
Contact:

Re: FAQ

Berichtdoor me grimlock » 14 Jan 2008, 21:02

Ik heb al van een paar mensen het bericht gekregen, dat wanneer ik ze een pm stuur, dat dit wel aankomt, maar dat het bericht zelf niet zichtbaar is.
"Can't be that one, must be one of these. Eenie Menie miny moe. This switch real rad, gonna pull!"

Gebruikersavatar
LaserLock
Targetmaster
Berichten: 1846
Lid geworden op: 19 Sep 2005, 20:31
Locatie: Nieuwerkerk aan den ijssel

Re: FAQ

Berichtdoor LaserLock » 08 Sep 2008, 21:25

is het ook mogelijk om een poll te maken ?
Afbeelding

Gebruikersavatar
Supreme Unicron
Blendtron
Blendtron
Berichten: 4654
Lid geworden op: 23 Aug 2005, 12:43
Locatie: Schiedam
Contact:

Re: FAQ

Berichtdoor Supreme Unicron » 08 Sep 2008, 21:56

LaserLock schreef:is het ook mogelijk om een poll te maken ?


Ja.. ? :|

Waarom zou dat niet kunnen?
Afbeelding
SU Domain - Transformers Toy Gallery's
Nu ook op Facebook!

Gebruikersavatar
Sunstorm
Moderator
Moderator
Berichten: 9335
Lid geworden op: 26 Sep 2005, 17:27
Locatie: Gehucht in Limboland

Re: FAQ

Berichtdoor Sunstorm » 08 Sep 2008, 22:17

LaserLock schreef:is het ook mogelijk om een poll te maken ?
Als je een nieuw topic aanmaakt, heb je onderaan het veld waar je de tekst kunt plaatsen een aantal tabbladen. Daar vind je een tabblad met "Poll" die je vervolgens moet openen. ;)
Afbeelding

Gebruikersavatar
LaserLock
Targetmaster
Berichten: 1846
Lid geworden op: 19 Sep 2005, 20:31
Locatie: Nieuwerkerk aan den ijssel

Re: FAQ

Berichtdoor LaserLock » 09 Sep 2008, 15:53

Supreme Unicron schreef:
LaserLock schreef:is het ook mogelijk om een poll te maken ?


Ja.. ? :|

Waarom zou dat niet kunnen?
weet ik veel ik zag het nergens staan ;)

@Sunstorm thanx voor de tip :mrgreen:
Afbeelding

Gebruikersavatar
Skywarp
Teleporting ex-Admin
Teleporting ex-Admin
Berichten: 2746
Lid geworden op: 18 Aug 2005, 21:29
Locatie: Nemesis

Re: FAQ

Berichtdoor Skywarp » 09 Sep 2008, 17:24

Ik heb het erbij gezet. ;)
Afbeelding

Gebruikersavatar
Supreme Unicron
Blendtron
Blendtron
Berichten: 4654
Lid geworden op: 23 Aug 2005, 12:43
Locatie: Schiedam
Contact:

Re: FAQ

Berichtdoor Supreme Unicron » 09 Sep 2008, 18:33

Overig staan dat soort basis dingen in de standaard phpBB FAQ:

faq.php#f23
Afbeelding
SU Domain - Transformers Toy Gallery's
Nu ook op Facebook!

Gebruikersavatar
Bombshell
Powermaster
Berichten: 5487
Lid geworden op: 11 Okt 2007, 17:56
Locatie: Zoetermeer

Re: FAQ

Berichtdoor Bombshell » 12 Aug 2009, 07:34

Ik weet niet of hier aan het goeie adres ben maar anders weet ik het ook niet meer.

Ik heb de laatste dagen erg last dat m'n PB gedeeelte het niet goed doet.
Berichten die ik verzend blijven staan in m'n uit box.
Zo nu en dan verdwijnt er dan eentje en dan komt hij tig keer bij de ontvanger binnen.
Ik heb ook al een aantal pb's naar hellspawn gestuurd maar je raad het al, die gaan ook de deur niet uit.
Ik heb ook een mailtje hier over naar mathieu_akerboom@hotmail.com gestuurd maar daar krijg ik geen reactie op.
Is er iemand die mij hier mee kan helpen???
Gezien ik met twee mensen met een verkoop bezig ben baal ik hier aardig van.

Alvast bedankt voor de moeite!
Afbeelding

SHOW NO MERCY!

Gebruikersavatar
Supreme Unicron
Blendtron
Blendtron
Berichten: 4654
Lid geworden op: 23 Aug 2005, 12:43
Locatie: Schiedam
Contact:

Re: FAQ

Berichtdoor Supreme Unicron » 12 Aug 2009, 12:56

PM's blijven in je out-box staan totdat ze gelezen worden door de ontvanger. Hellspawn is al een paar dagen niet online dus klopt het dat die PM's nog in je out-box staan.

Hoe de ontvangers tig PM's ontvangen weet ik niet (tenzij je ze natuurlijk meerdere malen verstuurd)
Afbeelding
SU Domain - Transformers Toy Gallery's
Nu ook op Facebook!


Terug naar “Regels/FAQ”

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Geen geregistreerde gebruikers en 1 gast